Szűrési feltételek: Az ár legalább 0,00 Ft. Az ár legfeljebb 0,00 Ft.
A kategóriában 0 termék van.
ár
név
dátum

Termékeink

Nincsenek termékek

Széleskörűen felhasználható vezetékek villamos szigetelésére, mechanikai, és kémiai behatások -nedvesség, korrózió- ellen védő burkolatok kialakítására. Fontosnak látjuk megemlíteni, hogy a minőségi követelményeknek megfelelően, a mi zsugorcső kínálatunk, csak átmérőben zsugorodik, hosszában nem! Alkalmazás során a zsugorítást meleg levegő ráfúvásával végezzük. Erre a célra megfelelő készülék lehet: hőlégfúvó, melegítőszekrény, hőreflektor, infrasugárzó. A csövet minimum 120 C-ra kell felmelegíteni. A közepétől a szélek felé haladva egyenletes melegítés mellett a zsugorcső felveszi a bevont tárgy alakját és ráfeszül. Használata gyors és egyszerű, szaktudást nem igényel.

 

Általában az alábbi típusokat használják ügyfeleink:

Vékonyfalú zsugorcső:

ST55, ST**  típusű zsugorcsöveink papírdobozos kiszerelében 1fm-es darabokban kerülnek forgalomba, Általános fekete, kék, Zöld/sárga színek készletről elérhetőek, az egyéb szintek megjelölten egységkiszerelésben értékesítjük.

Vastagfalú zsugorcső (Közepes falú)

STM, STMA típusú zsugorcsöveink 1fm- kiszerelésben kerülnek forgalomba, Uv álló kivitel ezért kül- és beltéren és föld alatt is közvetlen alkamaztható, Gyantás zsugorcsöveink Uv állóság mellett vizálló és halogénmentes is.